Національний науковий центр «Інститут аграрної економіки» спільно з Національною академією аграрних наук України, Республіканським науковим унітарним підприємством «Інститут системних досліджень в АПК НАН Білорусі», Казахським науково-дослідним інститутом економіки АПК і розвитку сільських територій, Інститутом економіки і розвитку сільських територій Литовського центру соціальних наук 17 грудня 2021 року проводить Міжнародну науково-практичну конференцію «ФІНАНСОВИЙ МЕХАНІЗМ СТАЛОГО АГРАРНОГО РОЗВИТКУ: СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ».

Долучитись до конференції на платформі ZOOM можна за посиланням:

https://us06web.zoom.us/j/82818433658?pwd=d2pRcHZTbWIxcDluRW05cW8yc3M1UT09

Ідентифікатор конференції: 828 1843 3658
Код доступу: 005654

До участі в конференції запрошуються науковці, фахівці у сфері публічних та корпоративних фінансів, представники фінансових та банківських організацій і установ, представники органів державної влади та місцевого самоврядування та ін.

Мета конференції: обговорити проблеми,  сформувати спільні позиції для вирішення актуальних завдань удосконалення механізму фінансового регулювання сталого аграрного розвитку і сформувати Рекомендації Уряду.

Наукові секції конференції:

  1. Фінансово-кредитне забезпечення сталого аграрного розвитку.
  2. Фінансове регулювання забезпечення продовольчої безпеки держави.
  3. Information technologies and Fin Tech organizations in the agricultural sector.
  4. Макроекономічні тенденції формування фінансових механізмів сталого розвитку.
  5. Обліково-аналітичне забезпечення управління фінансовими потоками в аграрному секторі.

Для участі у конференції необхідно до 16 грудня 2021 р. надіслати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду

  • заявку на участь у конференції (зразок);
  • файл (MSWord) у форматі .doc (.docx) з текстом тез (до 3 повних сторінок), оформлених згідно з вимогами, назва файлу має відповідати номеру секції та прізвищу автора (1_Petrenko.doc);
  • скановану копію квитанції про оплату (обов’язково вказати прізвища авторів).

Вартість публікації в електронному Збірнику тез конференції – 200 грн; друкованому Збірнику тез – 300 грн; Сертифікату учасника – 50 грн.

Електронний збірник матеріалів конференції буде розміщено на сайті ННЦ «ІАЕ» http://www.iae.org.ua/ та надіслано учасникам протягом 20 днів після проведення конференції. Друкований збірник буде розіслано на вказані у Заявці поштові адреси до 23 грудня 2021 р., за рахунок одержувачів.

Бажаючі можуть додатково надсилати розширену версію тез у вигляді наукової статті, для подання в журнал «Економіка АПК» (включеного до переліку фахових видань категорії «Б»). З вимогами до оформлення можна ознайомитися на сайті http://www.iae.org.ua/.

Інформаційний лист

Міжнародну науково-практичну  конференцію

«ФІНАНСОВИЙ МЕХАНІЗМ СТАЛОГО АГРАРНОГО РОЗВИТКУ: СУЧАСНИЙ СТАН

ТА ПЕРСПЕКТИВИ»