ISR

1 грудня 2023 року Рада молодих вчених Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки»  спільно з ВНЗ «Університет економіки та права «КРОК», Кафедрою міжнародних відносин та журналістики, Радою молодих учених ДУ «Інститут досліджень науково-технічного потенціалу та історії науки ім. Г.М. Доброва НАН України», Комітетом освіти, науки, молоді та спорту Громадської ради Київської міської державної адміністрації, Комітетом з питань суспільного розвитку та суспільно-владних відносин при Міністерстві юстиції України проводить ІІІ Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію молодих учених та студентів «МІЖДИСЦИПЛІНАРНІ ДОСЛІДЖЕННЯ НАУКИ ХХІ СТОЛІТТЯ».

До участі у роботі молодіжної конференції запрошуються студенти, аспіранти та молоді вчені віком до 35 років включно (докторанти з відривом від виробництва та доктори до 40 років включно)

Напрями роботи конференції:

  1. Соціально-економічні виклики сучасності.
  2. Розвиток міжнародного співробітництва.
  3. Розвиток соціальних комунікацій.
  4. Філософсько-культурологічні аспекти інформаційної діяльності.
  5. Розвиток наукової та інноваційної діяльності в освіті.

Для участі у конференції необхідно до 27 листопада 2027 р. надіслати на адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів, Вам потрібно включити JavaScript для перегляду заявку на участь у конференції та текст тез доповіді.

Участь у конференції безкоштовна. Кожному учаснику буде надіслано електронний збірник матеріалів конференції.

Контактні телефони:

Вовченко Олена Владиславівна тел. 0974563310

Детальна інформація, щодо оформлення тез в інформаційному листі.