IMG 9360Науковий доробок учених Національного наукового центру «Інститут аграрної економіки» традиційно отримав високу оцінку організаторів та учасників 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «AGRO-2021», яка відбулася 8-11 червня 2021 року у Києві на території НК «Експоцентр України».

Україна, як потужний і надійний гравець на світовому ринку продовольства, повинна формувати свою політику в питаннях вдосконалення продовольчих систем, виходячи із зобов'язань країни, як члена міжнародного співтовариства. Про це розповів національний координатор України в альянсі «Продовольча коаліція», заступник директора Інституту аграрної економіки, академік Микола Пугачов під час панельної дискусії «Продовольчі системи: український контекст», яка відбулася 9 червня у рамках «АГРО-2021».

Північний міжрегіональний науковий центр НААН, очолюваний заступником директора Інституту аграрної економіки з наукової роботи – виконавчим директором центру, д.е.н. Олександром Нечипоренком, презентував на виставці актуальні розробки та інноваційні досягнення низки наукових інститутів та науково-дослідних установ системи НААНIMG 9354

За участь в виставці ННЦ «Інститут аграрної економіки» нагороджено Дипломом 33-ї Міжнародної агропромислової виставки «AGRO-2021»dyplom agro.

Президія Національної аграрної наук України відзначила колектив Інституту аграрної економіки Подякою за активну участь в організації та проведенні ХХХІІІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2021»podiaka naan.