18 80_Metodychni_rekomendatsiyi_z_analizu_hospodarskoyi_diyalnosti_silskohospodarskykh_pidpryyemstv

80 грн.

В посібнику викладені методичні рекомендації з аналізу господарської діяльності сільськогосподарських підприємств. Рекомендації визначають єдині підходи проведення аналізу фінансово-господарського стану та ефективності управління сільськогосподарським підприємством з врахування вимог чинного законодавства України.

Методичні рекомендації розкривають основні показники, які характеризують фінансово-господарський стан сільськогосподарських підприємств, стан соціальної та екологічної відповідальності, встановлюють порядок їх розрахунку, з метою виявлення об'єктивних і суб'єктивних причин зниження ефективності роботи підприємства та підвищення відповідальності підприємства перед суспільством. Містять форму звіту, у якому розкриваються: фінансово-майновий стан та результати діяльності; аналіз схильності підприємства до ризиків; аналіз соціальної відповідальності; аналіз екологічної відповідальності.

Посібник призначений для використання в роботі обліково-фінансових служб аграрних підприємств, аудиторській практиці, діяльності органів державної влади та професійних громадських об’єднань, викладацькій та науковій роботі.